2022-05-06 11:06:44• hírek • Szatmár.ro

Meghalt Berki Krisztián

Péntek reggel meghalt Berki Krisztián exfocista, írja a Blikk, melynek értesülését a rendőrség is megerősítette.

Mint közölték, reggel rendőrök és mentők érkeztek abba a budapesti, IX. kerületi társasházba, ahol Berki is lakott.


"A helyszínen ezekben a percekben is ott van Berki Krisztián felesége, Mazsi, valamint időközben megérkezett a helyszínre a volt felesége, Hódi Pamela és a lánya is. Az esettel kapcsolatban a rendőrség korábban az Origónak azt mondta, hogy haláleset miatt tartanak szemlét és idegenkezűség nem merült fel, vagyis nem gyilkosság történt" - írja a bulvárlap.


Berki Krisztián magyar labdarúgóként kezdte karrierjét, de volt sportvezető és az FTC vezérigazgatója is, manapság pedig leginkább médiacelebként, influenszerként, műsorvezetőként tevékenykedett. 2019-ben elindult Budapest főpolgármesteri posztjáért, és bár gyakran szerepeltette a kormánybarát média, végül mindössze a szavazatok 0,58 százalékát szerezte meg. Tavaly júliusban első fokon két év felfüggesztett szabadságvesztésre és négy év próbaidőre ítélte a bíróság, mert 2018-ban büntetőfékezett egy busz előtt.


2013. október 29-én lánya született, aki a Berki Natasa Zselyke nevet kapta. Élettársa és gyermeke édesanyja Hódi Pamela volt, akivel 2018-ban szakadt meg a kapcsolata. Felesége 2019-től Berki Renáta, akitől 2021. novemberében született második leánya, Berki Emma Katerina.


Berki Krisztián 41 éves volt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: